Night

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0383
10-0383
Overige
Ja

Deze knappe vent met de meest innemende ogen heet Night. Genoemd naar de nacht omdat zijn prachtige vacht deze waanzinnig mooie kleur zwart is. Night is ook in het staatsasiel in Portugal beland. Gelukkig werd hij er door vrijwilligers snel uitgehaald en momenteel verblijft hij bij onze foster in Portugal. Dat is voor deze zachtaardige knul een zegen want de dagen in het staatsasiel vond hij loodzwaar. Night durft nu weer te genieten van het leven. Hij vind het leuk om te spelen met de andere honden bij de foster. Dat doet hij heel respectvol. Night is een zachtaardige ietwat bescheiden knul die zichzelf niet wil opdringen bij zowel mensen als honden. Night wil namelijk niemand tot last zijn. Hij is echt een enorme lieve en sociale hond en kan met zowel reuen als teven prima overweg. Night is ook een slimme vent en hij pakt zaken goed op. Zo leert hij aan de lijn lopen en dat gaat uitstekend. Night is echt klaar om een eigen baasje te krijgen die samen met hem de wereld wil ontdekken.

Night is een mix reu van circa 52 centimeter hoog en met een geschatte geboortedatum van 20 oktober 2020. (11/21)

Eindhoogte 52 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 oktober 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Night

Night

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu