Mupet

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1385 (M)
50-1385 (M)
Overige
Ja

Mupet is samen met z’n broertjes en zusjes gevonden langs de kant van de weg. Achtergelaten om te sterven, helaas kunnen wij daar niks anders van maken. Mupet was de zwakste van het nest en heeft in de ziekenboeg mogen bivakkeren, terwijl de rest naar buiten moest. Dit is een goede beslissing geweest van de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië want Mupet is helemaal hersteld en opgeknapt. We zoeken voor deze knappe, vriendelijke en sociale pup een plek waar ie mag wennen en bijkomen, zodat hij op een goede manier kan starten aan zijn nieuwe leven en alle onbekende dingen kan trotseren.
Mupet is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 10 november 2022 en een verwachte eindhoogte van 35 cm.(03/23)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 november 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Mupet

Mupet

L63C3bLVOw8
EHN0so_vwhY
2L18CoYiZqs

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu