Moris

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0282
40-0282
Overige
Ja

Wat een prachtige hond is Moris! Mooi, lief, vriendelijk en sociaal is hij, maar hij is ook heeeeel erg verdrietig. Zijn baasje heeft hem achtergelaten. Verhuist naar een andere stad en daar waren Moris en zijn vriendje Shitaki niet meer welkom. Moris heeft het daar erg moeilijk mee en kan maar niet wennen aan het asiel ondanks de goede zorgen van de vrijwilligers van onze partnerorganisatie op Lesbos. Daarom zijn we met spoed op zoek naar een liefdevol plekje voor deze mooie hond, waar kinderen geen probleem vormen. Het vermoeden is dat Moris niet zo van katten houdt maar een echte kattentest heeft hij nog niet gehad. Deze test is natuurlijk opvraagbaar mocht u in het bezit zijn van een kat en uw hart is gesmolten van de aanblik van Moris!

Moris is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 1 februari 2020 en een hoogte van ongeveer 50 cm. Hij weegt op dit moment 17 kg.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 februari 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
Adoptie medewerker

Moris

Moris

9mZJSh71Xko?feature=share
D8QmWOgVaO0?feature=share

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu