Marko

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0200
40-0200
Overige
Ja

Marko is een heerlijke vrolijke pup! Hij is een mix reutje, zijn geschatte geboortedatum is 10 mei 2021. Hij weegt op dit moment 10 kg en is 42 cm hoog, groeit nog door natuurlijk.

Dit lieve knulletje heeft het erg naar zijn zin in de kleinschalige opvang op Lesbos. Hij speelt, rent en scharrelt lekker met de andere pups die er verblijven. Ook zijn daar volwassen honden en ook katten. Marko is zodoende in de basis al gevormd tot een fijne sociale pup. Niet onbelangrijk is ook het contact met lieve mensen in de opvang. Marko vindt mensen lief en voelt zich veilig bij ze. Dit vrolijke manneke is klaar om een eigen plekje te krijgen hier verder alles te leren wat hij te leren heeft om lekker te gaan meedraaien in ons Nederlandse leven. Iemand met genoeg tijd daarvoor krijgt een geweldige vriend aan Marko!

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 mei 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Marko

Marko

TniWXryzaLM
UGC8SG_ipc8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu