Malu

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
esther@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-0304 (M)
50-0304 (M)
Overige
Ja

Oud en de hoop verloren dat hij ooit nog in een zachte warme mand kan slapen voor de korte dat lieve Malu nog heeft op deze aarde. Deze arme snuiter zwierf al enige tijd op straat sinds zijn trouwe baas was overleden. Hij verhongerde zichzelf en heeft geen spek meer op de botten. Voor hem hoeft het leven zonder zijn lieve baas ook niet meer. Wanhopig is hij en wij hebben ons hart verloren aan hem en gaan ons best doen. Deze lieve reu met een geschatte geboortedatum van 1 oktober 2010 en een hoogte van ongeveer 45 cm gaat supergoed met andere honden. We zoeken voor hem een plekje waar hij zijn laatste tijd nog helemaal in de “watten” gelegd gaat worden en goed mag aansterken.(10/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 10 oktober 2010
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Esther van Rossum
Adoptie medewerker

Malu

Malu

IrRqlV_Y5DE

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu