Anda

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0148
50-0148
Overige
Ja

Samen met haar twee zusjes werd ze afgegeven bij onze partner opvang in Roemenië. De eigenaar kon niet meer voor ze zorgen. Lieve Anda heeft het zwaar in haar nieuwe omgeving en kan maar moeilijk wennen in het asiel. Ze snapt er niet zoveel van. Anda is een sociaal, lief en zachtaardig meisje. Ze is een blije pup die graag speelt met haar zusjes. Maar Anda geniet ook echt van menselijke aandacht. Ze is tenslotte gewend om een baasje te hebben. Lieve Anda zou daarom heel graag haar kennel verruilen voor een warme mand en weer dagelijks mogen genieten van een eigen baasje.

Anda is een teefje met een geschatte geboortedatum 16 oktober 2021 en ze heeft een geschatte eindhoogte van circa 52 centimeter.(02/22)

Eindhoogte 52 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 16 oktober 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Anda

Anda

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu