Madonna

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 40-0228
40-0228
Overige
Ja

Dit meisje heet Madonna, een mix teef met een geschatte geboortedatum van 20 augustus 2021. Ze weegt momenteel 18 kg en is 50 cm hoog. Samen met haar zusjes werd ze gevonden op straat op Lesbos. Het asiel ervaarde dat de drieling behoefte had aan een stabiele plek waar ze gesocialiseerd zouden kunnen worden. Madonna vindt het contact met mensen nog ietwat spannend maar haar zusjes zijn wat stoerder waardoor Madonna het ook probeert, waarna ze ervaart dat mensen lang zo eng nog niet zijn. Dit meisje heeft heel hard een eigen plekje nodig, bij voorkeur bij een stabiele hond die haar er soms doorheen sleept.

Madonna is urgent en de reden hiervan is dat de regelgeving op Lesbos onlangs is verandert. Alle honden op het eiland, dienen te worden geneutraliseerd. Als ze langer dan 6 maanden in dit asiel zitten, dienen ze weer losgelaten te worden op de straten van Lesbos. U begrijpt het, we kunnen het niet over ons hart verkrijgen dat Madonna straks weer aan haar lot overgelaten gaat worden en moet vechten voor haar eten! Onbegrijpelijk vinden wij dat! Dit is de reden waarom wij met spoed een liefdevol mandje voor Madonna zoeken.

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 20 augustus 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Madonna

Madonna

dlr-cOHUxMw
LPrjXmKkvco
KXafdNWNJzA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu