Gereserveerd

Lotti

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0376 (L)
40-0376 (L)
Overige
Nee

Knappe blonde Lotti! Vriendelijk, vrolijk en ze houdt van de aandacht van de vrijwilligers bij onze rescue partner op Lesbos. Maar inmiddels heeft ze het eiland mogen verlaten en verblijft ze bij een gastgezin in Nederland. Daar woont ze samen met nog aantal andere honden waar ze het goed mee kan vinden. Lotti loopt netjes mee aan de riem, aan de zindelijkheid wordt gewerkt door het gastgezin. Ook autorijden is voor Lotti geen probleem, ze geniet van het uitzicht onderweg. Wij zoeken voor haar een plekje waar ze mag bijkomen en rustig mag wennen aan haar nieuwe leven.

Lotti is een gesteriliseerd mix teefje met een geschatte geboortedatum van 3 maart 2022 en haar eindhoogte is ongeveer 38 centimeter.

Eindhoogte 38 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 3 maart 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Lotti

Lotti

5IHO3VLY43o
SLScQy1azeU
1FAQcJwbTgk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu