Lizuca

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1692 (M)
50-1692 (M)
Overige
Ja

Lizuca een leuk, lief, sociaal, vriendelijke en pittig meisje dat zomaar op straat is gezet. Onbegrijpelijk want haar karakter is volgens het opvanggezin in Roemenië erg vriendelijk en ze gaat goed met de andere aanwezige honden om. Ook op de kinderen die langskwamen reageerde ze vriendelijk. Een vriendelijke dame heeft haar opgepakt terwijl ze zoekend naar een veilig plekje langs de kant van de weg liep en haar naar onze partnerorganisatie gebracht. Zo’n klein hondje kan niet zomaar tussen de andere honden geplaatst worden en daarom zit zij tijdelijk bij de opvang. Lizuca heeft een cherry eye waar ze inmiddels aan geholpen is en ze dus klaar is voor vertrek naar haar forever mandje waar ze veilig en liefdevol mag komen wonen. Dit leuke meisje heeft nergens schuld aan. Wie stelt zijn hart open voor dit schattige meisje.
Lizuca is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 1 april 2022 en ze is ongeveer 35 cm hoog. (08/23)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 april 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Lizuca

Lizuca

V09DUGY3yAI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).