Linus

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
info@docoldenzaal.nl
Niet
Registratie nummer: 10-0564
10-0564
Overige
Ja

Ontmoet de onweerstaanbare knuffelkont Linus!

Linus, onze charmante, lieve, 1 jaar oude jongen, verblijft momenteel in een liefdevol gastgezin. Hij heeft de tijd van zijn leven, want daar heeft hij het leukste speelmaatje dat hij zich maar kan wensen: een Hollandse Herderpup genaamd Jax. Jax leert Linus zoveel dingen, zoals het overwinnen van zijn angst voor mannen.

Hoewel Linus mannen nog wel wat spannend vindt, geloven we dat hij met de juiste begeleiding en geduld kan wennen aan hun aanwezigheid. Hij heeft een baas nodig die bereid is hem te begeleiden en hem de tijd geeft om zich op zijn gemak te voelen.

Elke dag ziet Linus vooruitgang, en het is geweldig om te zien hoe hij gestimuleerd wordt door zijn soortgenoten. Hij is op zoek naar een plekje met bij voorkeur een stabiele teef of reu waar hij nog meer kan leren door te observeren. Linus is een snelle leerling, maar bovenal is hij een zachtaardige ziel.

Hij is zo’n ongelooflijke lieverd! Als je tijd hebt en bereid bent om hem heel veel liefde te geven, en als je op zoek bent naar een prachtige hondenvriend, kijk dan zeker eens naar Linus.

Linus is een gecastreerde mixreu, geboren rond 17 juni 2022, en heeft een schofthoogte van ongeveer 60 cm.

Laat deze geweldige kans niet voorbijgaan en geef Linus het liefdevolle thuis waar hij naar verlangt. Hij wacht op jou!

Eindhoogte 60 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 17 juni 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: DOC Oldenzaal

Linus

Linus

LU9JuglgUlI
wcBz0pUqWbA
lYXHPo8T9yU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).