Kwinta

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0388 (L)
40-0388 (L)
Overige
Ja

Dit ontzettend vrolijke teefje heet Kwinta. Een kleinblijvend hondje dat samen met haar zusjes aan de kant van de weg op het eiland Lesbos (Griekenland) werd gevonden. Ze waren zo klein en maakten geen schijn van kans om dit grote avontuur op eigen ‘poten’ te overleven. Triest dat mensen kennelijk in staat zijn om zulke onschuldige beestjes te dumpen! Ongewenst en afgedankt, zo begon het leventje van Kwinta. Maar wij maken daar dolgraag verandering in door de zusjes aan u te laten zien zodat u niets liever wil dan Kwinta een veilig thuis te geven!!

Kwinta is een teefje met een geschatte geboortedatum van 15 oktober 2022 en haar eindhoogte zal vermoedelijk 43 centimeter zijn.(01/23)

Eindhoogte 43 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 oktober 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Kwinta

Kwinta

bCu_4duKi4o

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu