Kobo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-9886
20-9886
Galgo (mix)
Ja

Lieve, bescheiden en onwijs grappige Kobo heeft de eerste periode in zijn leven ongelofelijke pech gehad. As een pup belande hij in het asiel in Spanje. Niet goed genoeg voor de jacht werd hij hier moederziel alleen door de jager die hem in bezit had achter gelaten. Kobo was gebroken en we zagen geen andere optie dan hem naar de opvang in Nederland te halen.
Hij verblijft momenteel bij een gastgezin en hij heeft zo een prachtige transformatie doorgemaakt. In alle rust mocht hij zichzelf zijn en langzaam op het punt komen waar we nu zijn.
In het gastgezin heeft hij echt geleerd wat liefde is. Hij woont hier samen met meerdere honden en met allemaal gaat hij goed overweg. Het liefst speelt hij in de tuin maar van wat kattenkwaad uithalen in huis is hij ook niet vies.
Hij haalt zoveel steun uit het samenleven met zijn huisgenootjes dat we hem het liefst plaatsen bij een andere stabiele hond.
Hij begroet zijn foster baasjes uitbundig bij thuiskomst en rent naar zijn etensbak wanneer deze gevuld is. Eigenlijk is het een clown waar je eenmaal gewend vreselijk om moet lachen wanneer hij weer in de knoop zit met zijn lange poten.
Kobo is zindelijk, vindt het heerlijk ‘s nachts in een eigen veilige bench te liggen. Hij kan keurig alleen thuis blijven, al is dat nu wel in gezelschap van de andere honden.

Kobo is een Galgo mix reu met een geschatte geboortedatum van 16 augustus 2019.Hij heeft een schofthoogte van 60cm.

Eindhoogte 60 cm
Ras Galgo (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 16 augustus 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman

Kobo

Kobo

qhEMb5SL9vk
9-f4OUeV-gg

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu