Kees

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1144 (M)
50-1144 (M)
Overige
Ja

Kees zo heet deze knappe knul. Heel veel geluk heeft kleine Kees in zijn leventje nog niet gehad. Kees werd gevonden met een lelijke breuk in zijn achterpootje. Arme Kees was vermoedelijk aangereden en daarna gewond en verloren achtergelaten. Met de verwonding was Kees ook niet meer welkom bij zijn baasje want tja…hij zou dan geld kosten. Sommige mensen zijn geen hond waard. Daarom zoeken we voor dit geweldig leuke knulletje het baasje wat Kees verdiend. Kees is namelijk ontzettend leuk, lief en aanhankelijk. Kees is een enorm lief mannetje wat met iedereen en alles uitstekend overweg kan. Zijn pootje is zo goed als genezen. Met normaal wandelen heeft hij geen hinder aan zijn oude breuk, maar als hij zijn poot intensief gebruikt kan hij hem iets in de lucht houden/ontzien. U heeft aan Kees echt een geweldig hondje en een vriend voor het leven. We zijn nu op zoek naar het beste baasje voor Kees.

Kees is een gecastreerd reutje met een geschatte geboortedatum van 24 september 2018 en hij is circa 30 centimeter hoog.(12/22)

Eindhoogte 30 cm cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 24 september 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Kees

Kees

TM6STKaT19I
b94B7m_bZq4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu