Joep

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-9894
20-9894
Overige
Ja

Lieve Joep, nu zo’n drie jaar geleden mocht deze schat zijn geluk beproeven en het Spaanse asiel verruilen voor een Nederlands mandje. Een hele overgang, maar tot op de dag van vandaag geniet Joep van zijn leven hier.

Joep is een enthousiast en energieke hond. Met het vrouwtje rent hij dagelijks zo’n anderhalf uur naast de fiets. Je ziet hem genieten en stiekem zou hij hardlopen denken wij ook geweldig vinden. Of misschien wel een agility training.

Joep woont samen met twee andere honden en heeft zijn plekje in de roedel gevonden en geniet van het leven samen met zijn vriendjes.

Joep heeft wel even moeten wennen, en zal dat in zijn nieuwe huisje waarschijnlijk weer moeten doen. Zijn huidige baasjes hebben hem de basis gegeven en we weten zeker dat hij opnieuw zal wennen en zijn plekje zal vinden.

De baasjes van Joep hebben vanwege een medische noodsituatie de verdrietige keuze moeten maken om hem te herplaatsen.

Joep houdt wel van rust in huis, hij vindt de kleinkinderen heel erg lief maar is altijd wel blij als ze weer naar huis gaan. Al die bewegingen en dat geluid doen zijn emmertje namelijk wel vullen. We zoeken dan ook een huisje waar geen kleine kinderen wonen. Een hondenmaatje zou Joep denken we wel heel erg leuk vinden. En een tuin om heerlijk in te spelen.

Joep is een gecastreerde mix reu geboren op 17 februari 2020. En hij heeft een schofthoogte van ongeveer 48cm.

Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 17 februari 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Joep

Joep

x1BSN1i98vM
QZfq_y3Vonc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).