Jill

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1139 (M)
50-1139 (M)
Overige
Ja

Jill is geboren in het dodingsstation van Roemenië! De vrijwilligers van onze partnerorganisatie wilden de hoogzwangere moeder van Jill meenemen naar hun eigen opvang zodat ze in een veilige omgeving kon bevallen. Dit mocht niet! Na de bevalling zijn ze teruggegaan naar het dodingsstation en hebben de broodmagere mama en de pups meegenomen. Jill is dus in gevangenschap geboren en ze mocht gelukkig afgelopen april verhuizen naar een thuis in België.

Echter kan Jill daar helaas niet langer blijven, want haar baasjes kunnen haar niet die stabiliteit bieden die zij nodig heeft. Jill houdt van lekker buiten snuffelen, spelen en ook heerlijk chillen op het gras. Ze heeft wel moeite met het wennen aan de nieuwe situatie wat zich kan uiten in blaffen maar puur uit onzekerheid.

We zoeken een stabiele baas, met een goed afgesloten tuin, niet midden in een woonwijk of aangrenzende tuinen want dan blaft ze de buren naar binnen.

Een andere hond is wellicht een goed idee zodat ze het voorbeeld kan volgen maar geen harde eis. Maar zeker een baasje die met veel geduld en ervaring met haar door de barrières heen kan.

Jill is een gesteriliseerd mix teefje met een geschatte geboortedatum van 10 september 2022 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 45 cm.

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 september 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Jill

Jill

I7hJtc7b4kk
cuNmk5hlsZA
IGAe4E1nl4I

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).