Gina

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0615 (M)
50-0615 (M)
Overige
Ja

Dit innemende lieve meisje op leeftijd werd alleen zwervend gevonden. Gelukkig bracht een lieve dame haar naar onze partner rescue organisatie in Roemenië. Daar leeft dit kleine meisje samen met andere honden en katten. Gina blijkt een enorm lief en sociaal meisje die dat uitstekend kan. Maar lieve Gina is ook dol op menselijke aandacht. We vermoeden dat ze in een woning heeft gewoond en het huiselijke leven gewend is. Juist daarom is het zo triest dat ze in het asiel is beland. Gina is een aanhankelijke knuffel. Ze claimt echter niet de aandacht maar wacht haar beurt af. Het is een enorme lieverd die echt een huisje nodig heeft.

Gina is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 6 juni 2016 en ze is circa 25 centimeter hoog.(08/22)

Eindhoogte 25 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 6 juni 2016
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney

Gina

Gina

YN0Y7Jf_AAs

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu