Giara

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0199
40-0199
Overige
Ja

Knappe pup Giara is 5 maanden oud en een erg vriendelijke mix teefje. Haar geschatte geboortedatum is 10 mei 2021, ze is nu 40 cm hoog en weegt 8 kg, maar groeit natuurlijk nog even door.

Giara wordt op Lesbos in huiselijke kring opgevangen. Ze verblijft er met andere pups en leert daar al spelende de fijne kneepjes van de hondentaal. Daar heeft ze haar hele leven wat aan. Ze is goed in contact met mensen en is dan ook vrij en open in het contact. Ze knuffelt maar wat graag en maakt haar zachte buikje vrij om heerlijk wat kriebeltjes te ontvangen. Giara is gewend aan katten om zich heen in de opvang.
Wie heeft er genoeg liefde en tijd in huis om dit hele knappe meisje verder op te voeden en dan haar hele verdere leven samen te gaan genieten?

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 mei 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Giara

Giara

NVCR4B8QOns
pDjYnZyLD0Y
V8h_lxQCc4c

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu