Freddie

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
esther@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-1309 (M)
50-1309 (M)
Overige
Ja

Dit prachtig, choco gekleurde mannetje heet Freddie. We hoeven u niks te vertellen want op de foto’s is al heel duidelijk te zien dat de glans helemaal verdwenen is. Als vrijwilligers bij het asiel aankwamen om te voeren dook Freddie op en kreeg telkens ook wat voer. Zo trouw dat hij is, kwam hij dag in dag uit op dat moment opduiken. Vervolgens ontving hij een paar knuffels en ging weer lekker slapen. ‘s Avonds vertrok Freddie altijd maar zoals gewoonlijk was hij er de volgende dag vrolijk weer. Tot op een dag Freddie niet op kwam dagen waardoor de verzorgers van het asiel bezorgd raakten. Na enkele dagen vonden de verzorgers hem aan de kant van de weg. Normaal gesproken zou hij de vrijwilliger blij begroeten maar hij was nog compleet in shock wat hem was overkomen. Kennelijk zou hij voor 2 dagen geadopteerd zijn geweest maar deze eigenaar zag hem meer aan als boxbal, maar gelukkig wist Freddie snel aan hem te ontkomen. Hier heeft hij hier en daar wat littekens van opgelopen. Maar nog steeds is Freddie echt een leuke hond, hij is sociaal, vriendelijk en aanhankelijk. Het is voor Freddie de hoogste tijd om een trouwe viervoeter van een liefhebbende baas te mogen zijn.
Freddie is een reu met een geschatte geboortedatum van 14 februari 2014 en zijn hoogte is ongeveer 45 centimeter.(02/23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 14 februari 2014
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Esther van Rossum
Adoptie medewerker

Freddie

Freddie

2PBaXNhPjwc
3G38G7cF6M8
xZh3vDEsd6g

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu