Floor

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0029
50-0029
Overige
Ja

Dit is Floor, ze is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 12 juni 2021. Haar verwachte eindhoogte is 45 cm.

Floortje kwam samen met haar zusje Pip in de opvang terecht, nadat ze op straat waren gevonden. Voor een zachtaardig voorzichtig meisje als Floortje natuurlijk echt een veel te onveilige plek. Ze let goed op hoe het allemaal gaat in de opvang. Leert op die manier al erg veel van de andere honden om haar heen. De vrijwilligers in de opvang zorgen dat ze begrijpt dat mensen lief zijn en er zijn om haar veiligheid en zachtheid te bieden. En dat wil dat meisje natuurlijk, een leven zonder zorgen. Komt goed hoor lieve Floor met je leuke witte accentjes op je kinnetje en teentjes! Wij zoeken voor Floor hele lieve mensen met tijd en geduld om haar een geweldig fijn leven te bieden. Bent u dat misschien?

Binnenkort Te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland
Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 12 juni 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Floor

Floor

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu