Eyka

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0561
20-0561
Overige
Ja

Eyka is een vriendelijke, gesteriliseerde mix teef met een geschatte geboortedatum van 1 november 2015. Ze is ca 55 cm hoog. Eyka is afgegeven aan het asiel. Ze weet niet wat haar overkomt en wil heel graag weg. Gezien haar wat volle postuur lijkt het erop dat Eyka een baasje heeft gehad die goed voor haar heeft gezorgd. De werkelijke reden waarom ze is afgegeven is niet bekend maar ze ziet er goed verzorgd uit en heeft een vriendelijk karakter. Het leven in het asiel is erg zwaar voor honden die het huiselijke leven zijn gewend. Hopelijk is er snel een nieuw baasje voor haar zodat ze niet meer op de harde grond hoeft te slapen!

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 november 2015
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
E-mail: adoptie@animalinneed.com

Eyka

Eyka

qQAjuZmQzmo?feature=share
98oYZoavoWA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu