Enrique

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1089 (A)
50-1089 (A)
Overige
Ja

Wat heeft hij een geluk gehad kleine Enrique! Samen met zijn broertje en zusje is hij gedumpt in een doos met een zware steen erop. Achtergelaten om een hongerdood te sterven! Maar gelukkig zijn er nog lieve mensen en hebben de doos naar onze partnerorganisatie in Roemenië gebracht. Inmiddels is Enrique helemaal klaar om te vertrekken naar zijn forever mandje want zoals u weet is een asiel geen plek voor een pup en we hopen dat mooie, lieve, kleine, sociale, vrolijke en kalme Enrique snel mag vertrekken. Enrique is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 16 augustus 2022 en hij heeft een verwachte eindhoogte van ongeveer 38 cm.(12/22)

Eindhoogte 38 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 16 augustus 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Enrique

Enrique

rDLltEI6I2I

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu