Draco

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0467
10-0467
Overige
Ja

Draco wordt door de vrijwilligers van onze opvang omschreven als de grote baby van het stel. Draco is een ongelofelijke lieve hond, super sociaal met andere honden en met nog echt puppen gedrag. Draco is zo aandoenlijk om te zien, zijn karakter zo puur en lief. Draco is afgestaan door zijn vorige baasjes omdat ze gingen verhuizen en Draco mocht niet meer mee. Onbegrijpelijk vinden wij, Draco is namelijk echt een cadeautje voor zijn nieuwe baasjes.
Draco houdt enorm van heel hard rennen en spelen met de andere honden in de opvang. Hij wisselt dit spelen probleemloos af met heel veel kroelen met de vrijwilligers. Draco maakt iedere dag een feestje en het enige wat hij nu nog heel graag wil hebben is een baasje. Een eigen huis om thuis te noemen en misschien een vriendje om heerlijk mee te spelen, gewoon omdat dat toch wel het leukste is om iedere dag te doen!

Draco is een gecastreerde mix reu geboren op 15 augustus 2021. Hij heeft een schofthoogte van ongeveer 50cm.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 augustus 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney

Draco

Draco

ChzuQBGj4mM
HChpMvFTfkE

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu