Cody

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0144
20-0144
Herder (mix)
Ja

Cody is een Herder reu, geboren rond 25 december 2014. Hij is ca 60 cm hoog. Cody is gek op aandacht en dan met diegene die hem aandacht geeft, het allerliefst een partijtje bal gooien! Wordt hij heel blij van! En als ie klaar is met het spelletje dan gaat ie er uitgebreid voor liggen om te worden gekroeld. Cody houdt daarvan! Dus als Cody het mag zeggen zoekt hij een plek waar er lekker met hem gewerkt wordt, maar op zijn tijd ook een spelletje en een beetje ravotten en als toetje een fijne knuffelbeurt! (08/21)

Eindhoogte 60 cm
Ras Herder (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 25 december 2014
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Herders zijn over het algemeen geen beginnershonden. Om deze reden plaatsen we Herdershonden alleen bij een consequente baas met ervaring.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
E-mail: adoptie@animalinneed.com

Cody

Cody

U6DWFBzKavM
w4viVXJ3t18

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu