Charlie

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Curacao
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 30-0217
30-0217
Overige
Ja

Stevige meid zoekt stevig ervaren baasje. Bij de foster op Curaçao is Charlie een hele lieve, trouwe onderzoekende pup die nog op zoek is naar een geweldig baasje. In eerste instantie is ze een beetje afwachtend en als het vertrouwen er eenmaal is, is dit een beschermende slimme meid die graag voor je werkt en energiek is.
Ze is heel graag bij je in de buurt, zit het liefst naast je, maar kan zich ook prima zelf vermaken. Ze speelt graag met haar knuffel en knabbelt graag op een bot. Charlie speelt heel graag met soortgenootjes en daarin is ze best pittig. Ook neemt ze af en toe een duik in de kleine waterbak en modder vindt ze helemaal mooi! Charlie is een zeer stevige pup en al duidelijk sterk, luistert best goed en loopt mee aan de lijn.
Deze meid is op Curaçao geboren, heeft een geschatte geboortedatum van 16 maart 2022 en wordt zo’n 60 cm hoog.(07/22)

Eindhoogte 60 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 16 maart 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Curacao
Verblijft in: Curacao
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney

Charlie

Charlie

cO4QsaSf3LQ
v23J3CcC_FA
q9Aw92pBYyw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu