Chamari

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
doc@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0167
20-0167
Podenco (mix)
Ja

Chamari is een gecastreerde Podenco reu, geboren rond 14 februari 2014. Hij is ca 39 cm hoog. Deze kleine grappige verschijning heet Chamari. Op oudere leeftijd kwam hij helaas in een dodingstation terecht. Gelukkig kon een vrijwilliger hem vrijkopen en nam hij Chamari mee naar het asiel. Even later mocht deze lieverd naar een opvanggezin in Nederland. Daar blijkt Chamari een enorme lieve knuffelkont die werkelijk gek is op mensen. Hij heeft de liefde en aandacht zo gemist dat hij nu van knuffelen zijn grootste hobby heeft gemaakt. Chamari is al keurig zindelijk, het is dus ook nog eens een slim mannetje. Chamari kan, omdat hij zo van alle liefde geniet nog lastig deze aandacht delen. Hij is dus het beste af in een thuis alwaar hij enige hond mag zijn. Alleen zijn is iets wat hij aan het leren is. Daar moet een baasje wel nog verder mee trainen. Chamari is dat meer dan waard! Het is een geweldig lief aanhankelijk en sociaal mannetje die moet leren dat sommige dingen in het leven voor altijd kunnen zijn…zoals een thuis. Dat heeft hij nog nooit gehad maar verdient hij absoluut. (02/21)

Eindhoogte 39 cm
Ras Podenco (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 14 februari 2014
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De Podenco is een jachthond, men moet er rekening mee houden dat hij/zij niet los kan lopen.
Informatie over Ras De Mastin vindt het heerlijk om buiten te zijn en rond te scharrelen in een tuin. Om deze reden plaatsen wij Mastins bij voorkeur niet op een bovenverdieping of een appartement.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Karin Wagemakers
E-mail: doc@animalinneed.com

Chamari

Chamari

FV9sGwhVt6k?
Y1JTqt-qaCc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu