Caramelle

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0197
50-0197
Overige
Ja

Caramelle, een lief, klein aanhankelijk en levenslustig meisje.
Als klein frummeltje gevangen door hondenvangers en in het staatsasiel gebracht. Totaal geen fijne omgeving om op te groeien voor dit vrolijke dametje. Ondanks dat het daar niet zo prettig is, is Caramelle een vrolijke snuiter. Zodra de verzorgers daar verschijnen is ze super blij en geniet ze van de aandacht en het menselijke contact. Ze maakt er een heel feestje van. Toch zou Caramelle zoveel meer verdienen. Een echt mandje, speeltjes en haar eigen baasje om heerlijk mee te knuffelen. Want zeg nou zelf, zo’n kil en koud staatasiel is geen fijne plek om op te groeien. Kleine Caramelle zoekt een baasje die met haar op avontuur gaat en haar op haar eigen tempo de wijde wereld laat ontdekken.

Caramelle is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 2 januari 2022. Haar eindhoogte zal rond de 35 / 40 cm zijn.

Eindhoogte 38 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 2 januari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Caramelle

Caramelle

Ikbc0JBoYPs
GwLRi_Meop0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu