Calutza

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
priscilla@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-0404 (M)
50-0404 (M)
Overige
Ja

Tijdens het bezoek van een aantal vrijwilligers viel hun oog direct op Calutza. Met haar prachtige goud-bruine vacht en haar grappige smoeltje trok ze direct de aandacht. Naast haar mooie uiterlijk is haar karakter net zo mooi! Lief, vriendelijk en heel open naar de mensen die ze helemaal niet kende. Lieve Calutza! Waarschijnlijk een onmogelijke opgave maar we doen het toch! Dit meisje blijkt last te hebben van epilepsie en ons hart breekt als ze dit moet doorstaan in zo’n stressvol asiel waar ook niet altijd de mensen bij zijn. Ze zal dus haar leven lang medicatie nodig hebben. Haar leven loopt gevaar in het asiel want als zij een aanval krijgt, is de kans groot dat de rest van de honden haar zullen grijpen. Haar leven lang eindeloos alleen in een kennel zetten is toch geen optie?

Calutza is een mix teefje met een geschatte geboortedatum 15 juni 2022 en ze is ongeveer 25 cm hoog. (05-23)

Eindhoogte 25 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 15 juni 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid

Calutza

Calutza

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).