Gereserveerd

Binki

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0392
10-0392
Overige
Nee

Dit kleine mannetje heet Binki. Dit leuke knulletje is ook in het staatsasiel beland. Gelukkig kon hij snel naar onze foster in Portugal. Daar laat Binki zijn geweldig grappige karakter zien. Binki is een vrolijk speels en sociaal mannetje. Hij rent en ravot graag maar vindt het ook super om met de vrijwilligers mee te lopen. Hij is mensgericht en geniet van de aandacht die hij krijgt. Binki vindt het heerlijk om bij de vrijwilligers op schoot te kruipen en te kroelen. We vermoeden dat Binki in een huis heeft gewoond. Dit kleine mannetje wil heel graag weer een thuis waar hij nooit meer weg hoeft.

Binki is een gecastreerde reutje met een geschatte geboortedatum van 13 oktober 2020 en hij is circa 30 centimeter hoog.

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 13 oktober 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Binki

Binki

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu