Bass

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
Urgent
Registratie nummer: 20-0538
20-0538
Herder (mix)
Ja

Bass is een prachtige oude Herder reu. Zijn verhaal is sneu, heel sneu. Vele jaren geleden zat Bass ook al in ons asiel. Gelukkig werd hij geadopteerd door mensen die in Gibraltar woonden. Daar heeft hij een aantal fijne jaren meegemaakt want Bass is heel vriendelijk en lief, een toppertje. En nu komt het….Hij is terug in het asiel. Sterk vermagerd, wankel op zijn pootjes is ie afgegeven door zijn baasjes! Natuurlijk wordt eruit gezocht wat deze lieverd mankeert waardoor hij in zo een slecht conditie is. Maar ondanks dat verdient hij het als geen ander om het laatste stukje van zijn leven op een zachte matras door te brengen en niet op de harde, koude grond van het asiel!

Bass heeft een geboortedatum van 1 augustus 2011 en is 58 cm hoog. (10/21)

Eindhoogte 58 cm
Ras Herder (mix)
Urgentie Urgent
Geboorte 1 augustus 2011
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Herders zijn over het algemeen geen beginnershonden. Om deze reden plaatsen we herdershonden alleen bij een consequente baas met ervaring.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Bass

Bass

SbYYy4-mCtY
wr0WEGIGQrc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu