Barbie

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0240
40-0240
Overige
Ja

Barbie, beautiful blond girl is een lot uit de loterij. Zij is achter gelaten op straat in Lesbos maar gelukkig werd ze opgemerkt en naar de opvang daar gebracht. Momenteel verblijft ze bij een gastgezin in Nederland samen met een reutje en 2 kinderen van het gezin. Barbie is een heerlijke puber die heel sociaal is voor andere honden en mensen maar ook heel sociaal en lief voor kinderen. In de nacht slaapt ze heerlijk in een bench en ze is zindelijk. Autorijden is voor haar ook geen probleem. Ze is iets wat aan de magere kant, omdat ze zich altijd aan de kant liet zetten door haar soortgenoten in de opvang. Wat zou nou nog mooier zijn als we voor haar een thuis kunnen vinden, een baasje die lekker met haar de wereld wil verkennen. We zoeken voor haar een thuis met een tuin.

Barbie is een gesteriliseerd mix teefje met een geschatte geboortedatum van 1 februari 2021 en met een eindhoogte van circa 58 centimeter.(05/22)

Eindhoogte 58 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 februari 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Barbie

Barbie

wTcpSemAWOA
ym15VMuYn7k
1zWh_GQda9Y

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu