Amber

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
esther@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0790 (M)
50-0790 (M)
Overige
Ja

Dit leuke kleine frummeltje kwam helaas in een asiel in Roemenië terecht. Gelukkig hebben die kleintjes niet door dat een leven in het asiel niet normaal is, en zeker niet als zo’n onschuldig kleintje! Amber trekt zich er niet veel van aan en probeert van elke dag toch maar een feestje te maken. Samen met haar nieuwe vriendjes speelt ze er wat op los. Maar voor we het weten breekt de koude en natte periode aan in Roemenië wat deze kleintjes urgent maakt in een overvol asiel.

Amber is een teefje met een geschatte geboortedatum van 9 mei 2022 en haar eindhoogte zal ongeveer 45 centimeter zijn.(09/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 9 mei 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Esther van Rossum

Amber

Amber

YY4AlrBN9lE

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu