Amber

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 10-0416
10-0416
Overige
Ja

Dit lieve meisje heet Amber, een lief grappig meisje met een unieke persoonlijkheid! Amber heeft de afgelopen twee jaar bij een adoptant doorgebracht, en ze heeft hun hart gestolen met haar lieve karakter en komische trekjes.

Vanaf het allereerste moment heeft Amber hen met vertrouwen begroet. In de beginperiode was ze een rustige metgezel, vaak knus op schoot kruipend, precies wat deze mensen zochten in een hond. Amber heeft een opvallend uiterlijk en is behoorlijk lenig – ze kan zelfs haar achterpootjes optrekken en een paar stappen lopen! Ze is een ware acrobaat en een grappenmaker, die graag tegen je aan leunt en je met haar charmante koppie verliefd aankijkt. Ze houdt ervan om in knusse hoekjes te kruipen, zoals tussen je been en de armleuning van de bank, of in je knieholtes als je op je zij ligt.

Amber geniet van rennen, springen en verstoppertje spelen, maar kan ook lekker met kauwspeeltjes spelen. Ze is dol op knuffels en heeft er geen probleem mee om ze volledig te ontmantelen. Een van haar favoriete bezigheden is jagen op bewegende vingers onder een deken of een kleed. Ze gebruikt soms haar tanden tijdens het spelen, maar stopt direct als je laat merken dat het pijn doet. Inmiddels is Amber al ruim een jaar volledig zindelijk, wat haar tot een geweldige metgezel maakt. Ze heeft veel positieve eigenschappen, maar helaas zijn er ook uitdagingen. Amber heeft enkele angsten ontwikkeld die zich uiten in reactief gedrag, zoals overmatig blaffen bij diverse geluiden. Ze kan ook uitvallen naar mensen en heeft in het verleden bijtwonden veroorzaakt, voornamelijk uit angst. Het is belangrijk om te begrijpen dat deze reacties voortkomen uit angst en niet agressie.

Haar huidige gezin heeft helaas gezondheidsproblemen die het moeilijk maken om aan de behoeften van Amber te voldoen. Ze heeft behoefte aan een geduldige eigenaar, bij voorkeur in een rustige omgeving met minimale prikkels, die de tijd en energie heeft om met haar te werken. Amber verdient een liefdevol thuis waar ze de aandacht en zorg krijgt die ze nodig heeft. Ze is een speciaal hondje met veel potentieel, en we zijn ervan overtuigd dat ze een fantastische metgezel kan zijn voor iemand met de juiste omstandigheden.

Amber is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 16 juli 2020 en ze is circa 32 centimeter hoog en weegt nog geen 7 kilo..

Eindhoogte 32 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 16 juli 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Medisch
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Amber

Amber

7BMT6zRhFB0
ytOPS2eQ7cc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).