Aladin

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0520
10-0520
Overige
Ja

Aladin is een prachtige mix reu met een mooie witte/creme kleurige vacht en heeft een schofthoogte van ongeveer 50 cm hoog. Hij is geboren op 2 oktober 2021 en inmiddels gecastreerd. Hij is samen met zijn broertje Simba in het asiel in Portugal terechtgekomen. Hij gaat goed om met de vrijwilligers en zijn soortgenootjes. Deze vriendelijke knapperd is er helemaal klaar voor om zijn forever home te vinden. Een eigen plekje waar hij zichzelf kan zijn, lekker kan ravotten, fijne wandelingen kan maken, samen met zijn nieuwe baasje op les, eigenlijk teveel om op te noemen. Aladin is overal voor in, een vriend voor het leven!

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 2 oktober 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney

Aladin

Aladin

-WVz6JXAeR4
fTUqFxQlAKk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu