Tina

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0233
40-0233
Overige
Ja

Tina is een gesteriliseerde mix teef met een geschatte geboortedatum van 10 augustus 2021. Ze weegt 14 kg en is ca 45 cm hoog. Ze zal misschien nog iets groeien maar dat zal niet veel zijn. Deze leukerd heeft nog niet veel geluk gehad in haar leven. Ze is op de verkeerde plek geboren. Gelukkig is ze nu bij een fostergezin bij onze partner rescue organisatie op Lesbos waar ze al enkele dingen leert, zoals netjes aan de lijn lopen. Ze is heel sociaal met andere honden, vrolijk naar mensen en houdt er van om er lekker op uit te gaan. We hopen voor haar dat ze gauw haar eigen warme mandje mag krijgen.(04/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 augustus 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Tina

Tina

0RaATrGBTnU
SzqJ8t-IPkg
6009pch6fKI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu