Sheyla

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0205
50-0205
Overige
Ja

Sheyla is een grappige witte pluizenbol en het zusje van Shania. Ook zij had de pech in het staatsasiel geboren te worden. Samen met haar zusje zijn deze twee de enige pupjes die het overleefd hebben uit het nest. Zij mochten mee naar de privé opvang om aan te sterken. Sheyla is een dametje dat wat verlegen is. Ze geniet van de aandacht van de verzorgers daar en vindt het heerlijk om geborsteld te worden. Lekker spelen met de rest van haar vriendjes vindt ze super leuk.
Sheyla vindt alles nog een beetje spannend, maar het zal vast goedkomen met dit schattige pluizenbolletje. Zij zoekt een rustig baasje die haar stapje voor stapje zal laten zien dat de wereld zoveel leuks te bieden heeft!
Sheyla heeft een geboortedatum van 18 december 2021. Haar verwachte eindhoogte zal rond de 43 cm zijn.(04/22)

Eindhoogte 43 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 18 december 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Sheyla

Sheyla

KRY6x3xhKI0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu