Ran

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1963
50-1963
Onherleidbare mix
Ja

Deze zeer aaibare lieverd heet Ran. Ran is een zachtaardige en knappe reu die jarenlang in een asiel in Roemenië verbleef en de hoop om ooit iemands geliefde huishond te zijn al bijna had opgegeven. De jaren gingen inmiddels ook al een beetje tellen en we gunden het deze knul zo enorm om te ervaren hoe het is om liefde en genegenheid bij een gezin of baasje te voelen en in een zachte mand te mogen liggen. Gelukkig voor Ran was er een gezin in Nederland dat hem graag in hun roedel wilde opnemen en hem een aantal fijne jaren als huismaatje te laten beleven. Begin maart mocht hij naar hen toe reizen, maar nu die lieve Ran bij hen woont ziet het gezin dat ondanks de beste intenties en ondanks het feit dat alle honden lief zijn, de balans in de roedel wat verstoord is en dat er soms spanningen zijn bij de honden. Zijn huidige baasjes gunnen het Ran dat hij een ontspannen en vrolijk leven bij iemand heeft en vinden het beter dat hij elders een plekje krijgt, zodat hij volop mag genieten. De kat des huizes en Ran gaan niet goed samen is gebleken, dus het is beter voor Ran om geen kat als huisgenoot te hebben. Als hij buiten een kat ziet of een konijn, dan wil hij daar achteraan en is dan vrij sterk. Verder loopt hij netjes aan de lijn mee. Ran is overigens dol op kuilen graven, dus hij moet nog leren waar hij dat wel en waar liever niet kan doen.
Zijn huidige baasje schrijft liefdevol het volgende over Ran: “ Sinds 9 maart is Ran bij ons en hij is een hond die recht je hart binnenwandelt. Ondanks zijn vele jaren (minstens 7) in het asiel, is hij een zachtaardig, open ventje gebleven. Enthousiast stapt hij door het leven en op de dingen af.
Ran is een echte knuffelbeer. Van aaien en kroelen kan hij geen genoeg krijgen. Hij heeft duidelijk wat achterstallige jaren van liefde in te halen.
Ran is zindelijk en loopt buiten goed aan de lijn mee. Buiten is hij enthousiast, binnen kan hij goed de rust vinden en kan hij uren in zijn mandje rusten en slapen. Visite ontvangen is ook geen probleem. Hij begroet ze vriendelijk.
Hij speelt graag met andere honden, maar heeft daar nog wel wat toezicht bij nodig. Hij kan soms wat over zijn eigen grenzen heengaan en er niet altijd zelf en op tijd uitstappen. Dit gaat wel met de dag beter.
Ran is een al wat oudere hond, maar lijkt in gedrag en uiterlijk eerder op een jonge hond. Hij is knap, fit, vitaal, speels en zijn vacht! Die is zo ontzettend aaibaar.
Ben je op zoek naar een hond die dankbaar is met alle aandacht die hij krijgt, die het heerlijk vindt om naar buiten te gaan en daar te wandelen en avonturen te beleven om daarna thuis lekker bij je op de bank tegen je aan te kruipen, dan is Ran perfect voor jou.

Dankzij dit gezin heeft Ran in ieder geval de eerste stap naar zijn forever home mogen maken en hopelijk mag hij heel binnenkort naar een thuis waar hij voor de rest van zijn leven mag blijven.

Ran is een gecastreerde reu met een geschatte geboortedatum van 7 april 2016 en hij is 55 cm hoog.

Eindhoogte 55 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 7 april 2016
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Ran

Ran

iTJDIwHca14
Vc8JvSTpW0s
0OZvQ7yUklI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).