Billy

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0173
50-0173
Overige
Ja

Billy, als klein pupje in hartje winter werd dit mannetje helemaal alleen achtergelaten. Gelukkig vonden lieve mensen hem snel en brachten hem naar onze partner organisatie in Roemenië. Sinds kort verblijft Billy bij een gastgezin waar hij samen leeft met nog een lief hondje. Billy is super lief,  slaapt in de nacht in de bench. Wandelen aan de riem buiten gaat de ene keer beter dan de andere keer. Verder vind Billy het super spannend als er vreemde mensen op bezoek komen. Hij kan van de spanning enorm gaan blaffen maar hier moet je wel aan gaan werken met hem.
Wij zoeken voor Billy een baasje die met hem de wereld wil gaan verkennen en hem van alles wil leren aangezien hij nog een pup is. Voor Billy is het wel fijn als er al een stabiele hond aanwezig is, net als een tuin.

Billy is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 15 december 2021 en zal circa 58 centimeter hoog worden.

Eindhoogte 58 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 december 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Billy

Billy

D_1PQaeuOTk
4RDacpZ7aHM
2-3jVJK8Zoo

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu