Mira

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2081 (M3)
50-2081 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Wat een allerschattigst meisje is Mira! Samen met haar broertje zit ze in het asiel van onze partnerorganisatie in Roemenië! Een plek waar we ontzettend blij mee zijn want de honden worden er beschermd tegen de gevaren van het verkeer en het geweld van mensen, maar eigenlijk is het een verschrikkelijke plek! Als lieve, leuke en wollige Mira niet “gezien” wordt, dan is de kans groot dat ze de rest van haar leven daar zal moeten blijven! En dat is iets wat wij Mira niet gunnen! Wij hopen voor dit meisje een plek bij een liefdevol baasje die haar laat kennismaken met haar nieuwe leven. Een leven vol met leuke en gezellige dingen! Wandelingen, potje bal gooien, knuffels krijgen en iedere dag rustig slapen in een warme zachte mand waar ze lekker in mag wegdromen. Dat verdient dit arme meisje!

Mira is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 10 oktober 2023 en we verwachten dat ze ongeveer 35 cm hoog wordt! (01/24)

Eindhoogte 35 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 10 oktober 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Mira

Mira

uq5JyiXUS-g
_LPl5lGA3n4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).