Mouros

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0256
40-0256
Overige
Ja

Het verhaal van Mouros is intens verdrietig, zijn leven begon in Iran maar al gauw werd het daar onveilig waardoor ze zijn gevlucht. Ze besloten naar Lesbos te gaan. Mouros is gewend om in huis te wonen en de huiselijk sfeer is hem helemaal bekend. Helaas besloot zijn familie na enige tijd terug te gaan naar familie. Inmiddels was Mouros uitgegroeid tot een grote mooie jongen met een hoogte van 55 cm en weegt ca 20 kg. Nu werd Mouros een blok aan hun been met de lange reis in het vooruitzicht. Dit deed de familie beslissen om zonder hem deze reis te gaan maken, en brachten hem naar het asiel op Lesbos waar hij momenteel al enkele maanden verblijft. Mouros is een reu met een geschatte geboortedatum van 1 juli 2020.

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 juli 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
Adoptie medewerker

Mouros

Mouros

neIkMDtgw6k
Fdu8kdobwZE

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu