Miracle

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0694 (M)
50-0694 (M)
Overige
Ja

Zie toch eens even deze vrolijke toetie! Miracle is een onwijs leuk teefje dat je tijdens het betreden van haar kennel al vriendelijk komt verwelkomen. Ondanks alle sores die dit meisje al heeft mee moeten maken blijft ze positief. Wij zouden er met z’n allen wat van kunnen leren. Nauwelijks een dak boven je hoofd en de zorg moeten delen met nog ontzettend veel soortgenoten zodat je bijna in het niet valt. Maar toch bestaat Miracle en die maakt hier ook daadwerkelijk een Miracle van. Op alle foto’s zie je haar vriendelijk en zelfs met een lieve glimlach. Een bijzonder meisje dat een zacht mandje en een lieve baas enorm verdient!

Miracle is een teefje met een geschatte geboortedatum van 17 februari 2022 en ze zou ongeveer 45 centimeter hoog worden.(08/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 17 februari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid

Miracle

Miracle

3XlojDeUMbU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).