Marivi

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0412
20-0412
Overige
Ja

Mooie Marivi is een mooie Breton mix teef. Dit mooie meisje heeft haar hele leven vastgebonden doorgebracht en is niet liefdevol behandelt door haar baasjes. Dit heeft zijn sporen bij haar nagelaten, het heeft tijd nodig voordat ze je vertrouwd. Er is geduld en liefde nodig om dit vertrouwen te verdienen maar dat Marivi dit geduld verdient is wel duidelijk. Gelukkig is ze nu bij ons en zal ze gaan beseffen dat niet alle mensen slecht zijn! Intussen heeft deze knappe meid al een flinke ontwikkeling doorgemaakt en groeit ze beetje bij beetje in haar zelfvertrouwen. Marivi heeft een geschatte geboortedatum van 9 februari 2020 en haar hoogte is ongeveer 45 cm. Wie geeft mooie en ietwat verlegen Marivi een kans om op te bloeien tot een blije en vrolijke hond? (07/21)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 9 februari 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
E-mail: adoptie@animalinneed.com

Marivi

Marivi

l7_NXe4PHao
3ymIe4odhdw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu