Grasa

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2068 (M)
50-2068 (M)
Overige
Ja

Dit prachtige meisje, Grasa genoemd, is helaas ook door onze partnerorganisatie in Roemenië opgevangen. Ze werd niet langer gewaardeerd, een beslissing die voor ons altijd onbegrijpelijk zal blijven. Lieve Grasa is een charmant en vertederend meisje. Ze deelt de kennel met andere pups en gaat uitstekend met hen om. Grasa is beleefd en geniet van het spelen met haar kennelgenootjes. Ze is vriendelijk en sociaal, iets wat de vrijwilligers snel opmerken, want ze koestert hun aandacht. Het moment waarop ze de tijd nemen om met haar te knuffelen, brengt een grote glimlach op het gezicht van kleine Grasa. We hopen dat ook zij spoedig de kennels kan verruilen voor een liefdevolle mand.

Grasa is een teefje met een geschatte geboortedatum van 15 augustus 2023, en we verwachten dat ze een hoogte van ongeveer 40 centimeter zal bereiken.(01/24)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 augustus 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Grasa

Grasa

3qFguYc_nN8
sVJKxBB6hIU
nFIi4fVxTxw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).