Gerry

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1482 (M)
50-1482 (M)
Overige
Ja

Soms stap je als vrijwilliger een kennel binnen, terwijl de honderden honden smekend blaffen om je aandacht en dan breekt er eentje je hart. Gerry zat verscholen in een hoekje. Hij had de hoop al opgegeven dat iemand hem zou zien. Het asielleven is dit mannetje aan het kapot maken. Hij is broodmager en heeft nog niet veel vertrouwen in mensen en is een beetje onzeker. Dit knulletje heeft nog maar nauwelijks liefde gekend. We hopen dat er toch iemand is die voor deze mooie hond valt. We zoeken een baasje met tijd en geduld zodat het vertrouwen van Gerry weer hersteld kan worden. We weten dat er zoveel hondjes zijn die dit verdienen maar toch hopen we dat iemand voor Gerry kiest.
Gerry is een gecastreerd reutje met een geschatte geboortedatum van 11 april 2022 en hij is circa 45 centimeter hoog.(03/23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 11 april 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Gerry

Gerry

pl3cy2x0rMI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).