Gaga

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1906 (M)
50-1906 (M)
Overige
Ja

Gaga is een werkelijk beeldschoon meisje dat geboren is op het erf van een Roemeense man. Een “ongelukje” is de geboorte van Gaga en haar broertjes geweest. Gelukkig heeft deze man contact gezocht met onze partnerorganisatie in Roemenië voor het herplaatsen van de pups. Het is super belangrijk dat Gaga snel deze plek mag verlaten zodra haar entingen op orde zijn, want deze man geeft geen extra aandacht aan deze aandoenlijke en lieve pups. Het zou ongelooflijk jammer zijn als dit super knappe meisje geen liefde in haar leven leert kennen. Gaga is inmiddels klaar om naar haar forever mandje reizen.

Gaga is een teefje met een geschatte geboortedatum van 1 november 2023 en we verwachten dat ze ongeveer 30 centimeter hoog wordt. (01/24)

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 november 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Gaga

Gaga

GnOkb8OnlPU
cBgdQQBTY_Y

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).