Gabbie

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0198
40-0198
Overige
Ja

Blije Gabbie met haar bijzondere blauwe ogen zoekt een gezellig thuis. Dit vrolijke vrouwtje is namelijk een heel sociaal type. Ze houdt van mensen, klein en groot, andere honden en is katten gewend. Als pup werd Gabbie moederziel alleen achtergelaten in een school in een klein dorp op Lesbos. Ze was rood geverfd, hoe komen mensen er toch op… het kan nog gekker denken wij dan.. Gelukkig gevonden en opgevangen bij lieve vrijwiligers op het eiland en daar buiten bij hun huis in opvang geweest sindsdien. Loopt (wel lekker enthousiast) aan de riem als ze mee uit mag. Het is echt tijd om plaats te maken in de opvang voor nieuwe gevonden zieltjes en voor Gabbie zoeken we dus hier een huis dat ze verder kan opvrolijken met haar blije humeur en gevoel voor gezelligheid. Vermoedelijk is een tuin fijn voor haar, ze is dat erg gewend.

Gabbie is bijna 3 jaar oud (geschatte geboortedatum is 5 november 2018) en gesteriliseerd. Ze is 44 cm hoog en 24 kg zwaar

Eindhoogte 44 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 5 november 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Gabbie

Gabbie

Mbc0q_ZX--A
3ordU_EGfjY
0DhLodmgZM8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu