Fresia

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
irma@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 40-0271
40-0271
Overige
Ja

Lieve Fresia, toen ze 1 maand oud was lag ze aan de kant van een zeer drukke weg. Gelukkig is haar niks ernstigs overkomen. Nu verblijft ze in een Grieks asiel waar sinds kort de regels zijn aangepast. Honden die er langer dan 6 maanden verblijven zijn verplicht om weer terug gezet te worden op straat. Haar tijd begint dus te dringen en we hopen enorm dat we dit meisje niet terug te hoeven geven aan de gevaarlijke straten van Lesbos. Fresia is een teefje met een geschatte geboortedatum van 25 februari 2022 en is 34 cm hoog momenteel, ze zal nog iets groeien.

Fresia is urgent en de reden hiervan is dat de regelgeving op Lesbos onlangs is veranderd. Alle honden op het eiland, dienen te worden geneutraliseerd. Als ze langer dan 6 maanden in dit asiel zitten, dienen ze weer losgelaten te worden op de straten van Lesbos. U begrijpt het, we kunnen het niet over ons hart verkrijgen dat Fresia straks weer aan haar lot overgelaten gaat worden en moet vechten voor haar eten! Onbegrijpelijk vinden wij dat! Dit is de reden waarom wij met spoed een liefdevol mandje voor Fresia zoeken.

Eindhoogte 38 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 25 februari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Esther van Rossum

Fresia

Fresia

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu