Fresia

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0271
40-0271
Overige
Ja

Lieve Fresia, toen ze 1 maand oud was lag ze aan de kant van een zeer drukke weg. Gelukkig is haar niks ernstigs overkomen. Nu verblijft ze in een Grieks asiel waar ze in ieder geval veilig is. Fresia is nog een beetje bescheiden en weet niet goed hoe ze contact moet maken maar ze wil het wel heel graag. Het mooiste voor haar is natuurlijk een lief baasje dat haar daarbij gaat helpen, dat goed voor haar gaat zorgen en haar een warme mand in zijn/haar huis biedt.
Fresia is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 25 februari 2022 en is momenteel 34 cm hoog, ze zal nog iets groeien.

Eindhoogte 38 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 25 februari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Esther van Rossum
Adoptie medewerker

Fresia

Fresia

slMDDM1Fqms

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu