Freddy

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0297 (A)
40-0297 (A)
Overige
Ja

Freddy en Frank, twee broers die door oplettende mensen zijn gezien toen ze verloren langs de weg liepen in Griekenland. Freddy is een rustig en vriendelijk reutje. Freddy heeft aan zijn zwerftijd een klein beetje baknijd overgehouden, waar wel extra aandacht aan gegeven moet worden om het af te leren. Zoals alle honden uit een asiel zijn we ook voor Freddy op zoek naar een liefdevolle plek waar hij met liefde, tijd en geduld zich mag ontwikkelen tot een geweldige maatje van zijn nieuwe baasje. Hij heeft een geschatte geboortedatum van 20 april 2022 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 47 cm.

Eindhoogte 47 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 april 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney

Freddy

Freddy

ZABqsvd1nYc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu