Flynn

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
info@docoldenzaal.nl
Niet
Registratie nummer: 20-0577
20-0577
Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Ja

Deze geweldig knappe knul heet Flynn. Als pup maar Nederland gekomen en in een huis gewoond. Door trieste omstandigheden moest dit mannetje daar weer weg. Dat lag zeker niet aan deze knappe stoere bonk pure liefde. Flynn is een lompe lieverd.
Er zit geen greintje kwaaiigheid in deze pracht Spaanse Mastin kruising van net 1 jaar, wel is hij lomp en onbesuisd.
Flynn is zeker ook een slimme knul en hij kent al menig basis commando, kortom er is eigenlijk niet veel mee te doen. Flynn geniet van knuffelen met de baas, kan zich ook prima alleen vermaken met een mooie (speelgoed)rups, bal, een vlindertje dat voorbij komt of de wind die hem laat dartelen .
Flynn is een prachtige hond, atletisch van bouw, die geestelijk nog verder mag ontwikkelen.
Kan bij kinderen vanaf 10 jaar en in het verleden leefde hij samen met een kat. We zoeken voor deze kanjer een thuis het liefst met een ruime tuin waar hij lekker in kan rennen en ravotten. Voor hem zou het super zijn als hij een sociale hondenvriendin zou krijgen. Dat zou deze knapperd ultiem gelukkig maken.

Flynn is een gecastreerde Mastin mix reu met een geschatte geboortedatum van 15 juli 2021 en hij is circa 62 centimeter hoog.

Eindhoogte 62 cm
Ras Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 15 juli 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De mastin vindt het heerlijk om buiten te zijn en rond te scharrelen in een tuin. Om deze reden plaatsen wij mastins bij voorkeur niet op een bovenverdieping of een appartement.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: DOC Oldenzaal

Flynn

Flynn

NwasBJRAdjA
HD8H2VOmn5s

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu