Flynn

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0577
20-0577
Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Ja

Flynn is een sociale Mastin mix reu, zijn geboortedatum is geschat op 15 juli 2021. Hij wordt ca 60 cm hoog. Samen met zijn moeder Dama en zijn broertjes en zusjes is hij in het asiel beland.  Flynn is altijd in voor een spelletje, beetje stoeien met zijn broers en zussen en een aai over zijn bol. Deze vriendelijke en relaxte pup zou heel graag een eigen mandje krijgen en een fijne baas die met hem aan het werk gaat. Ten slotte is het asiel wel een veilige plek maar geen goede plek om een pup te laten opgroeien. Zij moeten de wereld ontdekken en dat kan alleen met een baasje die met hem meegaat.

Eindhoogte 60 cm
Ras Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 15 juli 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De Mastin vindt het heerlijk om buiten te zijn en rond te scharrelen in een tuin. Om deze reden plaatsen wij Mastins bij voorkeur niet op een bovenverdieping of een appartement.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
E-mail: adoptie@animalinneed.com

Flynn

Flynn

7iux8vRSMcQ?feature=share
RyWyokD0zjg?feature=share

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu