Clara

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
jamie@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-0395 (M)
50-0395 (M)
Overige
Ja

Mooie lieve Clara! Zo’n twee jaar geleden is ze met haar pups bij onze partnerorganisatie in Roemenië terecht gekomen. Alle pups hebben een liefdevol thuis gekregen maar Clara niet. Ze laat de moed inmiddels zakken en ze trekt zich steeds meer terug. Ze laat alles maar langs zich heen gaan, ze staat zelfs niet meer in de rij voor een knuffel van de vrijwilligers. Tot overmaat van ramp is ze aangevallen door een andere hond die haar heeft gebeten. Ze is nu veilig in een andere kennel en heeft daar een grote vriend! Een kat, die alles met haar kan doen wat hij wil! Deze leuke, lieve en vriendelijke dame heeft een geschatte geboortedatum van 15 maart 2017 en een schofthoogte van ongeveer 40 cm. We zoeken voor Clara een liefdevol thuis waar ze de tijd krijgt om te ontstressen zodat ook zij weer kan genieten van het leven.(09/22)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 15 maart 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney

Clara

Clara

w3XdWBPC378

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu