Beau

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1195 (A)
50-1195 (A)
Overige
Ja

Lief, onschuldig, vriendelijk en ietwat bescheiden is dit leuke reutje. Onschuldig aan het feit dat hij met zijn broertjes en zusjes moederziel alleen langs een drukke weg is aangetroffen door de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië. Gelukkig gezond en wel! Vermoedelijk is zijn moeder opzoek gegaan naar eten en niet terug gekomen waarnaar haar kroost zelf de gevaarlijke wegen op is gegaan. Dit jongentje heeft een engeltje op zijn schouders gehad omdat vele pups dit niet overleven. Wij hopen hem nog een beetje verder te helpen door voor hem een liefdevolle en veilige plek te zoeken waar heerlijk met hem gekroelt en geknuffeld mag worden, want liefde heeft dit lieverdje echt gemist zijn voorgaande maanden.

Beau is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 27 augustus 2022 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 45 cm. (12/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 27 augustus 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Beau

Beau

nMX5weXaIPQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu