nldaendees
logo
 
ANIMAL IN NEED
 

Word donateur

helpgratis

IBAN NL14RABO 0102644039      BIC RABONL2U

           of via Geef Gratis

Word donateur

Webwinkel

In onze webwinkel treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea. De artikelen worden regelmatig uitgebreid, aangepast aan de seizoenen. Komt u dus vooral een kijkje nemen! (webwinkel)

Webwinkel

 

 

Zwaar vermagerde ziel

maart 2020

De hele wereld lijkt stil te staan, sommige ellende gaat helaas altijd. Deze zwaar vermagerde ziel had alle hoop al opgegeven. Hij was in de berm gaan liggen om te sterven. Zijn lijf, vol parasieten en littekens, stille getuigen van wat hem is aangedaan. Negen jaar oud is deze ziel. Al negen jaar hield hij vol, tot hij het vandaag wilde opgeven. Iemand stopte voor hem, nam hem mee en bracht hem bij ons. Deze mensen, die niet hun ogen wegdraaien, niet doen alsof ze het niet zien...we zijn ze altijd zo dankbaar. Nu ben je veilig arme knul, voor nu heel even veilig. De dierenarts heeft hem medisch onderzocht en zijn bloedwaarden getest. We hopen dat het nog niet te laat is, je organen het nog doen en je het redt. Je verdient het zo om te mogen leven in liefde, al is het maar voor even.

Het is loodzwaar nu om alles draaiende te houden. Helaas gaat de ellende en alle daarbij komende kosten wel door.
Door lid te worden van onze teaming (Klik hier) kunt u ons per maand met 1 euro steunen.

Samen sterk ❤️

Donateur worden !

hondenachterrralie

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur.

Help Campito verbouwen

Kenneladoptie plan

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verderFiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk. Kijk hier voor meer infomatie.